Συστήματα UAV της MindCore

TYPHON

DSC_0118UAV quadcopter μικρής κλίμακας (διαγώνιο 500mm). Είναι εξοπλισμένο με gimbal 3 αξόνων και μπορεί να δεχθεί action camera Gopro ή παρόμοιου τύπου. Χρησιμοποιείται κυρίως για αεροφωτογράφηση ή/και αεροβιντεοσκόπηση που μπορεί να καλυφθεί με τους τύπους κάμερας που προαναφέρθηκαν.

EOS

UAV hexacopter μεσαίας κλίμακας (διαγώνιος 680mm). Είναι εξοπλισμένο με gimbal 3 αξόνων και δέχεται τους εξής τύπους κάμερας: action camera Gopro ή παρόμοιου τύπου, point and shoot και mirrorless. Χρησιμοποιείται για αεροφωτογράφηση, αεροβιντεοσκόπηση και χαρτογράφηση.

IRIS1

ProfileUAV Fixed wing μεγάλης κλίμακας (άνοιγμα φτερών 2200mm). Μπορεί να δεχθεί διάφορα είδη κάμερας από τύπου gopro έως mirrorless καθώς και ειδικό εξοπλισμό. Χρησιμοποιείται σε χαρτογραφήσεις μεγάλης κλίμακας και σε αποστολές ειδικού τύπου. Έχει την δυνατότητα αυτόνομης πτήσης.

IRIS2

UAV Fixed wing μεσαίας κλίμακας (άνοιγμα φτερών 2000mm). Μπορεί να δεχθεί διάφορα είδη κάμερας: gopro και point and shoot. Χρησιμοποιείται σε χαρτογραφήσεις μεγάλης κλίμακας. Έχει την δυνατότητα αυτόνομης πτήσης.

FPV Racers class 250

Quadcopter με διαγώνιο 250mm. Συνοδεύεται απο εξοπλισμό fpv(first person view) κάμερα πάνω στο σκάφος και βιντεογυαλιά. Κατάλληλο για το ολοκαίνουριο συναρπαστικό σπορ που ανθίζει τα τελευταία χρόνια και λέγεται FPV Racing.

GAEA Ground Station

Είναι ένας σταθμός εδάφους που μπορεί να συνδεθεί με όλα τα συστήματα UAV της MindCore. Είναι φορητός, πλήρως αυτόνομος και μας επιτρέπει πλήρη έλεγχο του σκάφους και όλων των λειτουργιών του σε πραγματικό χρόνο. Ο έλεγχος γίνεται με joystick και με τη βοήθεια συστήματος fpv, οργάνων πτήσεως και άλλων κρίσιμων για την πτήση παραμέτρων.